Tilausravintola

Kaisa Loppi, puh 050 557 0440

kaisa.loppi(at)itamaentalo.net

Itämäentie 3, 60420 Seinäjoki

Kuvia talolta

dscn2613
dscn2616
dscn2626

Kaisan tarina

Olen Kaisa Loppi, Itämäen talon emäntä, koulutukseltani hotelli- ja ravintolaesimies sekä kokki.

Muutin Seinäjoelle vuonna 2005, siihen saakka elämäni sijaitsi Helsingissä, jossa työskentelin ja opiskelin autuaan tietämättömänä siitä, että joskus elämä heittäisi Pohjanmaalle ja siellä yrittäjyyteen.

Hyppy uuteen elämään tehtiin koko perheen voimalla ja hetken ilmaa haisteltuani huomasin Pohjalaisen yrittäjyyden olevan tarttuvaa sorttia. Niinpä vuonna 2009 mahdollisuuden tultua kohdalleni, ryhdyin Itämäentalon ensimmäiseksi naispuoliseksi yrittäjäksi. 

Juhlien järjestämisen intohimo antaa iloa ja voimaa tehdä tätä työtä hymyssäsuin. Nautin saadessani olla ihmisten seurassa ja voidessani omalta osaltani vaikuttaa onnistuneiden juhlien järjestämisessä.

Ensi kerran taloon astuttuani olin kerralla myyty. Talon henki vei täysin mukanaan ja olen todennut että "kotona" on  hyvä tehdä töitä. Toivon, että talon ainutlaatuinen tunnelma välittyy myös vieraitteni mieliin.

Kuvateksti

Kuvateksti

Tekstisisältöä pääset muokkaamaan tuplaklikkaamalla tekstialuetta. Tekstieditorilla voit lisätä ja muokata linkkejä, lihavoida, kursivoida ja alleviivata tekstiä sekä luoda listauselementtejä ja numerolistauksia. Asetuksista voit asemoida tekstin oikealle, vasemmalle tai keskitetyksi sekä jakaa tekstikappaleen useampaan eri komponenttiin.