Tilausravintola

Kaisa Loppi, puh 050 557 0440

kaisa.loppi(at)itamaentalo.net

Itämäentie 3, 60420 Seinäjoki

Kuvia talolta

wp_000609
dscn3600
dscn3605

Historia

Itämäen talon tarina sai alkunsa vuonna 1795, kun Kyösti ja Kaisa Itämäki rakensivat kotinsa Heikkinlänmäelle. Itämäen talo toimi kylänsä keskustalona, sillä olihan rakennus yksi Heikkilänmäen suurimpia. Itämäen talolle tuotiin posti ja täällä kylän väki ilmoittautui rippikouluun. Talo on pysynyt Itämäen suvun omistuksessa ja siinä on asuttu aivan nykypäiviin saakka, talon viimeinen asukas kuoli 1980-luvun alkupuolella.

Noin 15 vuotta sitten Itämäen talo sai uuden roolin, kun talo restauroitiin ja se alkoi toimittaa tilausravintolan virkaa. Itämäen vanhanaikaisen ja hurmaavan tyylin mukaisesti talon emäntä, Kaisa Loppi tarjoaa noutopöydästä aitoa, suussa sulavaa kotiruokaa jopa 70 hengelle. Ruuan päälle saat nauttia maistuvat kahvit ja herkulliset jälkiruuat. Ja jos makean nälkä sattuu yllättämään muulloinkin, voi Kaisalta tilata kotona herkuteltavaksi ihania, itse tehtyjä täytekakkuja.

Vierailijoiden käytettävissä on 2 tupaa, joihin mahtuu n. 70 henkeä. Olipa järjestettävänä vaikka sitten häät, rippijuhlat, muistotilaisuus tai yrityksesi tyky-päivä, Itämäen talossa juhlat saavat ansaitsemaansa vuosisatojen takaista tunnelmaa! Itämäen emäntä toivottaa Sinut ja seurueesi tervetulleeksi vieraakseen!